Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat PNL intră la rupere după ultima mișcare a lui Gabriel Leș: 'Se încăpățânează să țină Armata într-o continuă tensiune'

Ovidiu Raetchi - Facebook
Ovidiu Raetchi

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi a declarat miercuri că i se pare iresponsabil și imatur modul în care acționează ministrul Apărării în problema mandatului prelungit al generalului Ciucă, afirmând că Gabriel Leș ”se încăpățânează să țină Armata într-o continuă tensiune”.

”Modul în care acționează ministrul Apărării în problema mandatului prelungit al generalului Ciucă în fruntea Statului Major al Apărării mi se pare iresponsabil și imatur. Incapabil să ofere, la sfârșit anului trecut, o soluție corectă din punct de vedere legal, ministrul Apărării se încăpățânează în această perioada să țînă Armata într-o continuă tensiune, atacând decizia președintelui în justiție printr-o procedura care va induce militarilor o stare de provizorat și incertitudine”, a scris pe Facebook Ovidiu Raețchi, vicepreședinte al Comisiei de Apărare din Camera Deputaților.

CCR a decis - Când vor fi dezbătute trei legi importante contestate de Klaus Iohannis/ Printre ele, actul normativ privind autoritatea polițistului

El a mai afirmat că din cauza ”indeciziei și incapacității administrative a Guvernului” programele de modernizare a Armatei au stagnat în ultima perioadă.

”E de neînțeles de ce, în loc să îl lase pe generalul Ciucă să își exercite mandatul în condiții optime, în interesul României, și in loc să își pregătească din timp o propunere legală pentru anul viitor, ministrul Apărării se lupta să submineze autoritatea șefului Statului Major”, a adăugat Raețchi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.