Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat PNL s-a înscris în PSD

psd

Partidul Social Democrat continuă campania achiziţiilor de parlamentari ai Opoziţiei. Un deputat PNL, ales în circumscripţia Vaslui,  a anuntat astăzi că s-a înscris în PSD.

content-image

Dan Bordeianu a precizat ca a luat greu o astfel de decizie, având în vedere ca este un membru vechi al PNL. Bordeianu a detinut o perioada functia de vicepresedinte al Tineretului National Liberal la nivel national.
'Am hotarât sa-l sustin pentru functia de presedinte al României pe domnul Victor Ponta, un om tânar, un bun român, un om capabil si cu dorinta de a-si dedica priceperea si experienta, pentru ca noi sa ne crestem copiii în tara nu în strainatate, pentru ca bunicii si parintii nostri sa traiasca decent si nu în ultimul rând pentru linistea si unitatea de care avem atâta nevoie', a declarat Dan Bordeianu, potrivit Agerpres.
Acesta se afla la al doilea mandat în Parlamentul României, în anul 2008 reusind sa câstige postul de deputat în urma redistribuirii voturilor. El a avut o serie de dispute cu presedintele PNL Vaslui, Florin Ciurariu. Conducerea PNL Vaslui a anuntat înainte de stabilirea candidatilor pentru alegerile parlamentare din anul 2012 ca nu accepta o noua candidatura a lui Dan Bordeianu, cu toate ca parlamentarul îsi dorea un nou mandat. Ulterior, Bordeianu a candidat pe listele USL si a câstigat Colegiul Vaslui rural, cu 59%.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.