Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat PSD, afirmaţii GRAVE la adresa unui cunoscut judecător: 'Sper să-şi facă multe poze'

Inquam Photos / Octav Ganea
plen parlament camera deputatilor

Modificarea legilor justiţiei a creat un adevărat război în societatea românească. PSD şi ALDE vor să le schimbe, în timp ce foarte mulţi judecători şi procurori au anunţat că vor protesta pentru a împiedica procesul. În acelaşi timp, mii de români au ieşit în stradă şi vor continua să iasă pentru a stopa acest proces.

Deputatul PSD, Liviu Pleşoianu, lansează un atac extrem de dur, pe facebook, la adresa judecătorului Cristi Dănileţ, unul dintre cei care se opun schimbării legilor justiţiei. Pleşoianu nu o uită nici pe fostul ministru al Justiţiei, Monica Macovei, căreia îi aruncă vorbe grele.

Citește și: Prins în „flagrant”! Florin Iordache văzut cu două persoane de la CCR în contextul controverselor de pe legile Justiției

"E minunat dacă protestează onoratele instanțe la ordinul lui Danileț! Doar așa putem afla cu precizie care sunt judecătorii (și procurorii) din SECTA MACOVEI... Sper să-și facă multe poze ca să le pot distribui apoi și eu insistent.

Citește și: Declarație incredibilă a unui fost ministru! Ce n-au avut românii NICIODATĂ după abdicarea Regelui Mihai, până ACUM

Danileț, 2008, despre Macovei:

"Am fost consilier al ministrului Macovei din ian 2005 pana in apr 2007, cu acte in regula (cerere de la MJ, acord al meu, aviz pozitiv de la instanta, detasare de la CSM). Sunt mandru de acest lucru.

Urata de cesemei, antipatizata de parlamentari, hulita de unii magistrati, reformele Monicai Macovei sunt cele care au adus Romaniei libertatea de a vorbi in justitie, independenta procurorilor, informatizarea sistemului, impartirea aleatorie a dosarelor , ocuparea functiilor de conducere prin concurs si mult asteptatata aderare. Adevarul e insa ca noi nu meritam persoane precum Monica Macovei. Adevarul e ca poporul roman se zbate intr-o mediocritate cronica deja care nu mai cunoaste limita.", a tunat Pleşoianu pe facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.