Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat PSD dezvăluie ADEVĂRATUL motiv pentru care a plecat în timpul discursului lui Iohannis

Inquam Photos / Octav Ganea
iohannis parlament

Marius Iancu, deputat PSD Olt, a afirmat, într-o postare pe pagina sa de facebook, că parlamentarii PSD au părăsit sala în timpul discursul preşedintelui Klaus Iohannis pentru că "atunci când cineva te jigneşte îi întorci spatele".

"Atunci când cineva te jigneşte îi întorci spatele, iar dacă preşedintele României face acest lucru cu sute de parlamentari aleşi prin vot liber de cetăţeni, atunci nu poţi să nu pleci din sală. Nu suntem o adunătură de corupţi, domnule Iohannis. Reprezentăm puterea legislativă din România şi suntem aici pentru că aşa au vrut românii. Nu am obosit să dezbatem şi să votăm bugetul României, nu am obosit să facem legi prin care să îi scăpăm pe români de taxe şi impozite inutile, legi pe care dumneavoastră, domnule Iohannis, aţi refuzat să le semnaţi. Nu am obosit de la ţelul nostru de a pune în practică programul de guvernare pe care românii l-au votat pe 11 decembrie 2016. Nu obosim aşa uşor, domnule Iohannis. Poate alţii da. Nu obosim să vă spunem, domnule Iohannis, să încetaţi goana după imagine şi like-uri pe facebook. Opriţi dezbinarea, fiţi mediator, fiţi preşedintele tuturor românilor. Nu obosim să vă spunem că noi nu vrem ură şi scandal, vrem unitate şi vrem să le oferim românilor un trai mai bun, aici la noi acasă. Noi suntem cu toţii români în România", spune Marius Iancu, în mesajul postat pe pagina de socializare.

Citește și: Alexandra Dragnea a pozat goală / FOTO 18+

În timpul discursului susţinut de preşedintele Klaus Iohannis în faţa Parlamentului, deputaţii şi senatorii PSD şi ALDE au părăsit sala de şedinţă. "Aţi obosit deja? Ghinion!", le-a transmis preşedintele Iohannis parlamentarilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.