Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat PSD vrea să OPREASCĂ mitingul de duminică: Atac fără precedent la adresa liderilor sindicali şi a mişcărilor civice

Inquam Photos / Octav Ganea
protest pv

Un deputat PSD vrea să oprească mitingul de amploare care se anunţă duminică. Acesta a lansat un atac fără precedent la adresa liderilor sindicali, dar şi la adresa mişcărilor civice. Liviu Pleşoianu îi face praf atât pe liderii BNS şi Cartel Alfa, dar şo pe cei din mişcarea Rezist. Dumitru Costin şi Bogdan Hossu au fost luaţi 'în cătare' de Pleşoianu într-un mesaj virulent pe facebook.

Citeşte şi: SURSE - A început Operațiunea ELIMINAREA lui Carmen Dan din Guvern

Acesta consideră că liderii acestor mişcări vor reprezenta acolo 'Noua Securitate' şi le spune oamenilor să nu meargă această mişcare de protest.

BNS şi Cartel Alfa, alături de protestatarii Rezist anunţă un protest de aploare în Piaţa Victoriei, la care ar putea participa zeci de mii de oameni. Pleşoianu îi îndeamnă pe oameni să boicoteze această mişcare.

"Un nou mesaj către membrii sindicatelor din BNS și Cartel Alfa

Citește și: Kovesi a EXPLODAT în presa străină: critici VIOLENTE la adresa legilor justiției

Dumitru Costin și Bogdan Hossu și-au dat mâna cu #REZIST, cu CIOLOȘ, cu Insul în #Chiloți de la Corupția Ucide, cu USR, cu Tăpălagă, cu Pora, cu toată #PROPAGANDA Noii Securități pentru a protesta împotriva celor 82% dintre români care vor RĂSPUNDEREA MAGISTRAȚILOR! NU vă lăsați #MANIPULAȚI, nu vă lăsați băgați în poză alături de personaje care doresc menținerea privilegiilor Noii Securități!

Scrisoare deschisă către membrii sindicatelor din BNS și Cartel Alfa:

În cazul în care domnii Dumitru Costin și Bogdan Hossu nu v-au explicat ce fac, vă spun eu acum:

- Vă invită să ieșiți în stradă, pe 26 noiembrie, alături de #REZIST, pentru a protesta împotriva noilor Legi ale Justiției.

- Vă confiscă mitingul sindical și vă asociază cu Insul în #CHILOȚI de la „Corupția ucide”, Florin Bădiță.

- V-au spus că vă vor scădea salariile și dumneavoastră veți merge la miting convinși că pentru asta protestați. În realitate, veți intra fără voia dumneavoastră în următoarea poză: „Sindicaliștii BNS și Cartel Alfa luptă împotriva modificării Legilor Justiției și nu doresc Răspunderea Magistraților și NEIMPLICAREA SERVICIILOR în actul de Justiție”.

Citește și: SCENE INCREDIBILE cu Mălin Bot și Dan Voiculescu: Fostul senator i-a pus mâna la gură / VIDEO

- Vă transformă la nivel public, fără voia dumneavoastră, în susținători ai procurorului stalinist Monica Macovei și ai Anticoruptei din Sufrageria lui Gabriel Oprea – Laura Codruța Kovesi.

Am susținut și voi susține întotdeauna, din convingere, acțiunile sindicale. Ce nu susțin și nu voi susține niciodată este #CONFISCAREA unui miting sindical și punerea sa în slujba Noii Securități. Am încredere în rațiunea, în inteligența membrilor BNS și Cartel Alfa. Dacă doriți să protestați, e DREPTUL dumneavoastră! Dar dacă le veți permite domnilor Costin și Hossu să vă asocieze cu #REZIST, cu Monica Macovei și cu Noua Securitate, care se tem că România nu va mai fi SUFRAGERIA lor, PRIVATA lor, atunci îi veți lăsa să vă pună ștampila greu de șters de „SUSȚINĂTORI AI ABUZURILOR”.

Dacă domnii Dumitru Costin și Bogdan Hossu se asociază PUBLIC cu Insul în #CHILOȚI de la „Corupția ucide” și cu #REZIST, e alegerea domniilor lor. Însă acest lucru NU are absolut nicio legătură cu activitatea sindicală! E doar un demers deopotrivă #PERVERS și #RIDICOL. ...Mizez pe faptul că dumneavoastră, mebrii sindicatelor, veți refuza să fiți târâți în RIDICOL...", a tunat Pleşoianu pe facebook.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.