Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat USR AMENINȚĂ un celebru medic: 'Fac plângere la DIICOT'

emanuel ungureanu

Aleșii USR s-au remarcat deja în Parlament. Dacă Nicușor Dan, liderul USR, a șocat când a făcut o serie de declarații fără nicio noimă despre OUG 13, a ieșit la rampă partea de nord a țării. La Cluj, parlamentarii USR par să îl concureze puternic pe șef în scene care de care mai bizare. Primul care s-a remarcat a fost senatorul Mihai Goțiu, vicepreședinte al Senatului, care a fost filmat, de două ori, dormind în timpul serviciului. ”M-au filmat când clipeam, de aia aveam ochii închiși” sau ”moțăiam, nu dormeam”, a încercat el să eschiveze.

Continuarea episodului cu parlamentari USR în ipostaze șocante a oferit-o, normal, tot un deputat de la Cluj, Adrian Dohotaru. El a mâncat din gunoi, pe motiv că se face risipă alimentară. Acum, e rândul unui alt ales de Cluj al USR, tot deputat, Emanuel Ungureanu, să iasă în evidență

Citește și: A inceput caderea lui Dragnea. Va reusi sa pastreze puterea in PSD?

Acesta l-a amenințat pe unul dintre cei mai importanți medici ai României, celebrul profesor Mihai Lucan, care a salvat mii de vieți, că-i face plângere penală la DIICOT pentru modul în care se fac transplanturile în institutul condus de acesta, acuzându-l că face aceste intervenții discreționar.

Profesorul Lucan, șeful Secției de Transplant din cadrul ICUTR Cluj, a făcut o sesizare pe care a trimis-o Camerei Deputaților împotriva deputatului USR, Emanuel Ungureanu, acuzându-l că distruge imaginea instituției medicale. BPN al Camerei a transmis sesizarea la Comsia Juridică, dar și la cea de Sănătate, acolo unde deputatul e vicepreședinte. Totul a plecat după ce Ungureanu a mers cu o echipă de jurnaliști de la Antena 3 ca să discute despre modul în care se fac transplanturile în România. Ungureanu spune că ”se fac transplanturi în mod discretionar”, în timp ce medicul i-a spus că ”nu poate să demonstreze că se produc ilegalități”.

Citește și: STUDIU Românii vor ca Uniunea Europeană să le rezolve problemele din sistemul de sănătate

”Am vorbit civilizat. Săptămâna viitoare mă duc la DIICOT să sesiz această instituție. Să vedem cine face trafic, nu m-am dus să acuz, ci să verific.”, a spus Ungureanu, la Antena 3, după vizita cu scandal la secția condusă de profesorul Lucan.

Menționăm că Ungureanu are un conflict mai vechi cu medicul Lucan, ce durează de câțiva ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.