Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat USR scapă porumbelul - Miza păstrării cu orice preţ a lui Voiculescu la Sănătate: 'Vor veni mulți bani de la UE'

Inquam Photos / Octav Ganea
vlad voiculescu

Deputatul USR Silviu Dehelean, aflat recent în centrul unui scandal cu deputatul AUR Dan Tănasă pe holurile Parlamentului, dezvăluie motiv pentru care USR-PLUS ţine cu dinţii de ministrul Sănătăţii condus de Vlad Voiculescu. Dehelean vorbeşte despre banii care vor veni de la UE pentru domeniul Sănătăţii, în contextul pandemiei. Rolul lui Vlad Voiculescu ar fi acela de a împiedica "miliarde de euro să nu se scurgă, din nou, în buzunarele firmelor dumnezeilor din sănătate cu rețelele politice și economice din jurul lor". Deputatul USR nu mai precizează şi unde ar trebui să se "scurgă" de fapt aceşti bani sub atenta supraveghere a lui Vlad Voiculescu.

"Mă adresez cu aceste gânduri oamenilor care au ieșit în stradă după Colectiv, celor care au ieșit în strada după Hexi Pharma, sutelor de mii de oameni care s-au opus OUG 13 și regimului infracțional Dragnea.

Să-i dăm lui Vlad Voiculescu timp! Sunt convins că Vlad are nevoie doar de puțin timp ca sa demonstreze că e omul cel mai potrivit pentru Sănătate.

Toate rețelele care au furat Sănătatea s-au unit împotriva lui Vlad. De ce? Pentru că spre acest domeniu vor veni mulți bani de la UE pe fondul pandemiei. Vlad este un gatekeeper, un fel de paznic pentru ca aceste miliarde de euro să nu se scurgă, din nou, în buzunarele firmelor dumnezeilor din sănătate cu rețelele politice și economice din jurul lor, construite în 30 de ani.

Am convingerea că Vlad va reuși să stârpească acest rău daca-i dăm timp. Ei nu vor sa i-l mai dea. Noi trebuie sa rămânem în jurul lui. Dacă Vlad pică, pică un principiu. Și va fi mult mai ușor să-i ia la țintă, unul câte unul, pe toți cei dintre noi care vrem schimbare adevărată și ca banii să fie cheltuiți pentru cetățeni și nu pentru rețele de interese.

Toți pentru unul, unul pentru toți!", scrie Silviu Dehelean pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.