Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un dezaxat de 34 de ani a constrâns un băiat să se filmeze în timp ce abuza un copil de doi ani

copii tristi abuzati

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a făcut presiuni asupra unui adolescent aflat la 5.500 de kilometri depărtare,  pentru a se filma în timp ce abuzează sexual un copil de doar ani. Bărbatul  a fost condamnat la 18 ani de închisoare - în timp ce adolescentul pe care constrâns va executa 50 de ani .

 

Nicholas Hatton, bărbatul de 34 de ani, din Crewe, și-a constrâns victima să abuzeze de un copil de doi ani. Adolescentul a mărturisit violul și agresiunea sexuală și a fost închis pentru 50 de ani de închisoare. Hatton a primit o pedeapsă mai mică, de doar 18 ani pentru rolul său în determinarea victimei sale.

Un prădător online, care a făcut presiuni asupra unui băiat aflat la 5500 de kilometri depărtare pentru a viola un copil, a fost închis pentru 18 ani - în timp ce adolescentul pe care l-a pregătit va sta 50 de ani închis, în Statele Unite. Nicholas Hatton, care avea o rezervă uriașă de imagini cu abuzuri asupra copiilor, a profitat de băiat încă de când acesta avea vârsta de 12 ani, potrivit Chester Crown Court, informează Daily Mail.

Adolescentul, care a fost în contact cu Hatton timp de mai mulți ani, începând cu 2014, le-a spus ofițerilor că a fost constrâns să abuzeze sexual de membrul familiei, în vârstă de doi ani, în fața camerei Ca urmare a mărturisirii sale, băiatul a fost condamnat în America pentru viol și agresiune sexuală și a fost condamnat la 50 de ani de închisoare. Potrivit instanței, victima, care a fost în contact cu Hatton timp de mai mulți ani, începând cu 2014, le-a spus ofițerilor că a fost constrâns să abuzeze sexual de membrul familiei în vârstă de doi ani în fața camerei de filmat.

Prădătorul a primit 18 ani de închisoare, victima sa - 50

 

Nicholas Hatton, în vârstă de 34 de ani, din Crewe, a fost condamnat la 18 ani de închisoare pentru rolul său în pregătirea unui băiat și constrângerea acestuia de a viola o rudă minoră. Instanța a auzit că băiatul a fost una dintre cele patru victime ale lui Hatton. Detectivii au reușit să le identifice pe două dintre ele, care se aflau amândouă în America.

Ancheta asupra lui Hatton a început inițial în 2021, când ofițerii de la Poliția din Cheshire au primit informații de la o companie de socializare în legătură cu activitatea sa online. A fost efectuat un mandat la domiciliul lui Hatton din Crewe, unde au fost confiscate și trimise spre analiză o serie de dispozitive electronice.

În timpul examinării dispozitivelor, polițiștii au recuperat peste 12 000 de imagini indecente cu copii și 750 de videoclipuri indecente, precum și 1 050 de imagini interzise. În urma descoperirii, Hatton a fost arestat în iunie 2022. În timpul interogatoriului, acesta a negat orice cunoștință despre cine erau copiii din imagini. El a fost apoi eliberat pe cauțiune condiționată. În acest moment, un ofițer de identificare a victimelor din cadrul poliției din Cheshire a identificat cele două victime din SUA.

Hatton a fost apoi acuzat și a pledat ulterior vinovat pentru toate infracțiunile. El a fost acuzat de șase capete de acuzare pentru că a provocat sau a incitat un băiat sub 13 ani să se angajeze în activități sexuale; două capete de acuzare pentru că a provocat sau a incitat la exploatarea sexuală a unui copil cu vârsta cuprinsă între 13 și 17 ani și un capăt de acuzare pentru posesie de imagini indecente cu copii. Pe lângă sentința de închisoare, Hatton a fost obligat să semneze pe viață în registrul infractorilor sexuali și a primit un ordin de prevenire a prejudiciilor sexuale pe termen nelimitat.

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.