Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un director de școală a murit strivit de un TIR: Bărbatul a lăsat în urmă bilet de adio și o poveste dramatică

Radu Pop

Un profersor de 37 de ani și-a pierdut viața într-un accident pe E85, vineri seară. Potrivit presei locale, bărbatul a lăsat un bilet de adio în care explică motivul sinuciderii. Mașina în care se afla Cristian Stănilă, directorul școlii „Iorgu Iordan” din Tecuci, a fost strivită între două TIR-uri.

Mesajul descoperit după accident este adresat fostei sale soții. Conform Jurnal de Vrancea, tânărul a povestit și motivele care l-au determinat să-și curme zilele, la mijloc fiind, se pare, drama unei familii destrămate după o relație extraconjugală.

„Când vei citi acest mesaj… nu voi mai fi… vei afla că am făcut accident cu un TIR… Asta trebuie să știe Ștefi de acum încolo… tati e un înger care îl va veghea de sus. Nu am putut trăi cu ideea că l-am abandonat la 3 ani și ceva… nu m-am împăcat niciodată cu asta. Ultimii 2 ani au fost groaznici… fără prieteni, fără un loc unde să îl numesc acasă, fără o familie… da…Acea femeie m-a omorât cu adevărat… ți-am lăsat toți banii mei, transferați în cont. 300 de milioane am transferat pentru Ștefi… să nu știe nimeni… atât mai am… să te descurci o perioadă cu Ștefi.

Nu am fost un tată bun pentru Ștefi în ultimii 2 ani, merita un om care să îi fie alături zi de zi… Am pierdut multe momente când puteam fi lângă el… am fost de atâtea ori apăsat și nervos când era cu mine. El voia doar să se joace și eu nu eram în stare să îi ofer asta… ai grijă de puiul nostru… am încredere în Cosmin că va fi lângă voi… te iubesc Ștefi… Să faci rost de certificatul de deces și să îi faci lui Ștefi pensie de urmaș”, se arată în bilet.

content-image

Accidentul de pe E 85

Un grav accident de circulație a avut loc vineri după-amiază pe E85, în zona Pufești. Un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din județul Galați, a fost prins între două tiruri. În urma coliziunii, unul dintre TIR-uri s-a răsturnat, iar în zonă s-a circulat alternativ, pe un singur sens de mers. Șoferul de 37 de ani a fost găsit încarcerat, fără semne vitale. Cele două tiruri erau conduse de șoferi de origine turcă, care nu au necesitat îngrijiri medicale.

Tumultoasa poveste de dragoste a profesorului

Potrivit Radio Tecuci, Cristian Stănilă, director al Școlii „Iorgu Iordan” din Tecuci, trăia de câțiva ani o tumultoasă poveste de dragoste cu o profesoară din cadrul școlii. Idila a început pe vremea când profesoara era căsătorită cu primarul unei comune din nordul județului Galați, cu care avea un copil, iar directorul de școală era căsătorit tot cu o profesoară cu care avea tot un copil. Cei doi au divorțat dar povestea de dragoste a avut momente de la extaz la agonie.

Un conflict între cei doi amorezi și posibilitatea ca ea să se întoarcă la primarul pe care îl părăsise, l-a făcut anul trecut pe directorul de școală să amenințe cu sinuciderea. El a scris un mesaj disperat pe facebook, care a dus la alertarea de către cunoscuți a a poliției. A fost găsit pe barajul de la Movileni în timp ce intenționa să își pună capăt zilelor. Doar intervenția de ultim moment a oamenilor legii a făcut atunci ca Stănilă să nu ajungă în apele Siretului, cu tot cu femeia iubită pe care o înșfăcase de mână.

Se părea că lucrurile s-au liniștit, în urmă cu numai două săptămâni cei doi căsătorindu-se la starea civilă din Tecuci. Dar o altă ceartă izbucnită weekendul trecut, pe fondul geloziei oarbe a bărbatului, i-a adus luni în fața unui notar din Tecuci unde au solicitat divorțul. Nici apucase să se usuce bine cerneala pe actele de divorț că pătimașii îndrăgostiți au declarat miercuri, tot în fața notarului, că s-au răzgândit și că vor să rămână împreună. Dar liniștea nu a durat se pare nici măcar o zi, un alt scandal având la bază gelozia a făcut-o pe femeie să îl anunțe că va merge până la capăt cu divorțul.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.