Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un documentar despre Bill Wyman, fost basist al The Rolling Stones, scos din programul unui festival din Sheffield în urma protestelor

rfi.ro
the rolling stones

„The Quiet One”, un documentar despre Bill Wyman, fost basist al trupei The Rolling Stones, a fost scos din programul Sheffield Documentary Festival după ce în mediul online au apărut numeroase voci care au amintit de relaţia pe care el a avut-o cu o adolescentă în vârstă de 13 ani care i-a devenit mai târziu soţie potrivit news.ro.

Filmul se număra între evenimentele din cadrul festivalului, iar Wyman - retras din trupa britanică în la finalul lui 1993 - urma să apară în faţa publicului pentru o sesiune de întrebări şi răspunsuri alături de regizorul Oliver Murray.

„Sheffield Documentary Festival a decis anularea proiecţiei «The Quiet One» şi sesiunea Q&A asociată cu Oliver Murray şi Bill Wyman”.

Mandy Smith, a doua soţie a muzicianului, a fost motivul. Wyman a cunoscut-o pe când el avea 47 de ani, iar ea, 13. Cuplul s-a căsătorit în 1989, când Smith a împlinit 18 ani.

Smith a declarat mai târziu că au întreţinut relaţii sexuale când ea avea vârsta de 14 ani.

Bill Wyman nu a fost niciodată acuzat sau interogat de poliţie pe această temă, însă publicul nu a lăsat să treacă neobservată. Mariajul celor doi a durat 2 ani.

Organizatorii festivalului au adăugat: „Apreciem cu adevărat că ne-aţi alertat asupra acestei probleme. A ajuns la managementul nostru care o abordează cu seriozitate”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.