Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un echipaj SMURD a readus la viața o fetiță de 2 ani, la două ore după ce o scoseseră din apa înghețată

mediafax.ro
ambulanță pompieri smurd

Salvatorii SMURD de la Brașov au avut parte de un miracol, după ce au salvat o fetiță de doar 2 anișori, din apele înghețate ale unui râu. După două ore, salvatorii îşi pierduseră orice speranţă, în momentul în care inima fetei a început să bată din nou.

"Echipajele medicale au ajuns repede la faţa locului, iar până să ajungă echipajul SMURD, cei care au anunţat au fost îndrumaţi prin telefon de cei de la Dispecerat despre cum să acorde primul-ajutor medical.

Primul echipaj SMURD ajuns la faţa locului a început imediat manevrele de resuscitare, fetiţa de 1 an şi opt luni se afla în stop cardio-respirator.

Al doilea echipaj SMURD tip C cu medic a venit şi el, fetiţa a fost resuscitată 120 minute, nu prezenta semne vitale, nimeni nu i-ar fi dat şanse la viaţă.

După această perioadă, în care era şi monitorizată, a început să prezinte semne vitale, astfel încât medicii i-au administrat oxigen, au intubat-o şi au transportat-o la spital inconştintă, în stare foarte gravă", a spus Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov, duminică, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.