Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elev din Brăila, înjunghiat în pauză de un coleg de școală

breaking news ultima ora

Un adolescent a fost înjunghiat în picior de un coleg de școală. Incidentul s-a produs într-un parc din orașul Brăila, iar copilul a ajuns la spital, potrivit Mediafax.

Potrivit IPJ Brăila, marți, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că un adolescent a fost înjunghiat în zona piciorului cu un cuțit. Anchetatorii au stabilit că doi colegi de școală, în vârstă de 15 ani, au fost implicați în incidentul care a avut loc într-un parc din Brăila.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări se pare că un minor, în vârstă de 15 ani, în timp ce se afla într-un părculeț de copii din zona intersecției străzii Gării cu strada Roșiori, în pauza dintre cursuri, l-ar fi înțepat cu un cuțit, în zona posterioară a piciorului stâng, pe un alt minor în vârstă de 15 ani, din Brăila, ambii fiind colegi în cadrul aceleași instituții de învățământ din municipiu”, a anunțat IPJ Brăila.

După incident, agresorul s-a întors la școală, iar victima a fost transportată la spital.

Polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică au identificat agresorul în școală. De asemenea, polițiștii au găsit cuțitul care ar fi fost folosit de agresor în borseta unui coleg.

În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, au precizat polițiștii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.