Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un elev de 14 ani şi-a agresat o colegă înaintea unei ore de curs: El susține că a fost o confuzie

școală / școli / clasă / elevi

Un elev de 14 ani şi-a agresat o colegă, la o şcoală din Tulcea, înaintea unei ore de curs, iar acesta a declarat jandarmilor că a lovit-o din greşeală, după ce a confundat-o cu un elev cu care avusese un conflict.

Reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au anunţat joi, printr-un comunicat de presă, că jandarmii aflaţi într-o misiune de patrulare au fost sesizaţi, miecuri, de către reprezentantul unei şcoli din municipiul Tulcea cu privire la faptul că în unitatea şcolară s-a produs o agresiune fizică între doi elevi, potrivit news.ro.

“Având în vedere aspectele semnalate, jandarmii s-au deplasat în zona indicată şi au intervenit pentru aplanarea unui conflict produs între doi elevi. Având în vedere că eleva vătămată, în vârstă de 14 ani, acuza dureri în zona capului, a fost solicitat un echipaj medical în vederea acordării îngrijirilor de specialitate”, au precizat reprezentanţii IJJ Tulcea.

Jandarmii au menţionat că în urma verificărilor au stabilit că un elev în vârstă de 14 ani a declarat că recunoaşte că şi-a lovit colega în zona capului cu palma înainte de ora de curs, însă a precizat că a confundat-o cu un alt elev cu care avusese un conflict verbal. El a declarat că aceasta purta o glugă pe cap atunci când s-au întâlnit pe holul şcolii.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.