Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un elicopter SMURD a intervenit la Cluj pentru un tânăr accidentat grav la tăiat de lemne

Libertatea
Elicopter SMURD Harghita

Un tânăr de 20 de ani s-a accidentat grav, vineri, în timp ce tăia lemne într-o pădure clujeană, pentru salvarea acestuia fiind solicitat un elicopter SMURD., potrivit Agerpres

"O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SAJ şi un elicopter SMURD au intervenit ca urmare a accidentării grave a unui tânăr, care efectua lucrări într-o zonă împădurită din apropierea localităţii Aşchileu Mare.

Citește și: DNA Timişoara stă cu tunurile pe DRPD - Cercetează concursurile de la Direcţie anterioare anului 2019 când a izbucnit dosarul 'PSD Arad'

Evenimentul s-a produs în jurul orei 11,00, iar în momentul sosirii echipajului elicopterului SMURD la locul accidentului, tânărul era în comă şi prezenta traumatisme grave în zona capului. S-a reuşit stabilizarea stării acestuia de către echipajele medicale ale SAJ şi elicopterului SMURD, fiind apoi transferat în ambulanţă, cu sprijinul pompierilor, şi transportat către Unitatea de Primiri Urgenţe din Cluj-Napoca", informează ISU Cluj.

Potrivit unor surse judiciare, o creangă s-ar fi rupt şi l-ar fi lovit în cap pe tânăr, în timp ce acesta tăia un copac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.