Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un europarlamentar ANUNȚĂ când a început 'eșecul NEDEMN al liberalilor'

pnl

Traian Ungureanu susține că toate problemele Partidului Național Liberal au apărut odată cu îndepărtarea lui Vasile Blaga. Europarlamentarul spune că PNL a eșuat în momentul în care partidul a fost ” pus la dispoziţia unor lideri extraşi din ghiveci şi răsădiţi pe post de stejari”.

Citește și: Guvernul Cioloș, prima 'moștenire' pasată viitorului executiv

”Trei milioane de oameni au plecat. Transilvania, Banatul şi Bucovina fac faţă pentru că absorb, dincolo de mentalitatea naţională, capital şi investiţii din afară. Muntenia, Moldova şi Dobrogea sînt un pustiu abandonat. Ce se numeşte, în America, rust belt şi, în Italia, mezzo giorno, se cheamă la noi pustiul dintre Strehaia şi Botoşani. Între ele, Bucureştiul face tot ce poate pentru a pierde în faţa Clujului. Deasupra, administrator de imagine şi progres, stă DNA, unitate adminstrativ-politică separată care ţine de urît celor ce vor să creadă că sîntem o pre-Elveţie aproape finalizată. Aşa arată ţara în care PNL-Gorghiu şi asociaţii de ideal propun tehnocraţie şi reformism, tună în favoarea transparenţei şi nu au niciun cuvînt de spus despre rugină, şomaj, abandon şcolar, parcări şi mastica de la birtul satului.” A afirmat europarlamentarul, potrivit Adevărul.ro.

Acesta vorbește despre rezultatul alegerilor si susține că acesta este un ”deznodământ absolut normal” și că ” rezultatul combinat al lipsei de gândire în ambele emisfere, stînga şi dreapta, e stagnarea istorică fără cusur, în vremuri de libertate.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.