Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un europarlamentar iese la atac și anunță 'sfârșitul' PSD: 'Am ajuns aici din cauza ticaloşiei lui Dragnea, dar şi din cauza laşităţii celorlalți'

Dragnea ultimul congres

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan scrie, sâmbătă, pe Facebook, că nu a urmărit ”aşa-zisul Congres al PSD”, dar constată că ”s-a sinucis cel mai mare partid din Romania”. ”Am ajuns aici din cauza ticaloşiei lui Dragnea, dar şi din cauza laşităţii şi oportunismului celorlalţi”, spune Ivan, care afirmă că este ”prea târziu” pentru rezolvarea problemelor din interiorul PSD.

”Recunosc că nu am urmărit aşa-zisul Congres al PSD. Pentru un membru de partid cu vechime, cu atâtea bătalii duse pentru partid, astăzi a fost o zi foarte tristă. Cu toata tristetea pe care mi-o dă să văd cum s-a sinucis cel mai mare partid din România, observ că absolut tot ce le-am zis colegilor de partid în ultimii trei ani s-a împlinit. Nu sunt ghicitor în stele, dar am preferat să-mi asum riscuri şi să spun când lucrurile mergeau prost în partid în speranţa că se puteau repara înainte să fie foarte târziu”, scrie Cătălin Ivan pe Facebook, conform News.ro.

Citește și: Liviu Dragnea, ridicat în slăvi de omul său de încredere din PSD București: 'Este o onoare'

Acesta susţine, însă, că acum este ”prea târziu” pentru remedierea problemelor din interiorul PSD.

”Am ajuns aici din cauza ticaloşiei lui Dragnea, este adevarat, dar şi din cauza laşităţii şi oportunismului celorlalţi”, mai scrie Ivan în mesaj.

Citește și: Marian Oprișan, discurs neașteptat în Congres: 'Putem să arestăm câţi oameni politici vrem, vor veni alţii şi vor face aceleaşi greșeli. Sistemul e greşit'

Congresul extraordinar al PSD se desfăşoară, sâmbătă, la Sala Palatului, unde au venit peste 4.000 de delegaţi pentru a alege preşedintele executiv, secretarul general şi cei 16 vicepreşedinţi ai partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.