Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un europarlamentar PNL a răbufnit după declarațiile scandaloase ale lui Niculae Bădălău: 'Trebuie să plece definitv din viața publică din România'

pn psd pnl

Preşedintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu, reacționează dur după afirmaţiile lui Niculae Bădălău referitoare la românii din diaspora, susținând că liderul PSD „trebuie să plece definitv din viața publică din România”.

„PSD nu se dezice de ceea ce este de fapt, un partid nedemocratic, care nu respectă munca și românii plecați să muncească, nici măcar în momentul în care România i-a dat o lecție atât la alegerile europarlamentare și, mai ales, la alegerile prezidențiale!

Faptul că Bădălau ÎNCĂ se mai află în conducerea PSD după odioasa afirmație la adresa diasporei românești, că unii colegi de partid își cer scuze anemice în numele lui, dar nu iau nicio măsură, arată că PSD este un partid care trebuie să rămână un partid și mai mic decât este acum și doar o tristă amintire pentru România de acum încolo!

CULMEA ESCROCHERIEI - Să închiriezi pensiunea altuia prin anunţ la mica publicitate

PSD, este simplu: după această declarație, Bădălau trebuie să plece definitv din viața publică din România! Mai mult, cei care îl vor mai promova, publica sau vor mai participa la conferințele sale de presă sunt părtași la cea mai mare jignire la adresa româncelor!

PSD, #ăștia Votează și #ăștia au și familii care Votează, iar la alegerile parlamentare #PNL se va lupta pentru ca Diaspora să aibă mai mulți reprezentanți în Parlament!”, scrie Motreanu pe Facebook.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de rom'ni cu domiciliu în străinătate, restul p'nă la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăştia”.

El a mai spus că cei care vor majorarea numărului de parlamentari pentru Diaspora vor ”o nebunie”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.