Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un europarlamentar Renew dă de pământ cu Drulă, după atacul la adresa DNA: 'Spui exact invers de ce ai spus la ultimele alegeri / Nu are cum să se termine bine'

vladgheorghe.ro/
vlad gheorghe

Conducerea USR este total ruptă de realitate, iar acest lucru se va vedea la alegeri, dacă o țin tot așa, spune la RFI eurodeputatul Vlad Gheorghe. În opinia sa, ”este o problemă foarte-foarte serioasă la vârful USR-ului”.

„Mie mi se pare în mod clar că USR-ul nu merge în direcția corectă, este un lucru pe care l-am spus public, n-aș putea să spun acum altceva. Este o problemă foarte-foarte serioasă la vârful USR-ului. Mi se pare că oamenii de acolo, cei cinci care controlează singuri USR-ul, sunt total decuplați și de partid, de oamenii care sunt înăuntru, dar și de societate. Mi se pare că oamenii de acolo au uitat cum au ajuns în mandate și ce s-a întâmplat și ce am susținut noi și mi se pare că publicul simte acest lucru. Poveștile alea că se crește și că lucrurile sunt fantastice... nu-i adevărat. E suficient să mergi pe stradă și să-ți spună lumea cât de departe ai ajuns față de lucrurile care te-au adus, repet, pe mulți dintre ei i-au făcut parlamentari de două ori. În momentul în care nu mai respecți chestiile astea, nu mai respecți părerea publicului și votul pe care ți l-a dat acum foarte multă vreme, evident că n-ai cum să ai câștig la alegeri și lași loc pentru tot felul de extremiști și de populiști, care vin cu niște soluții fantastice, dar sunt singurii credibili. Dacă tu vii cu povești de pe alte planete, cu elitisme sau mai rău, ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme, să spui exact invers de ce ai spus tu la ultimele alegeri, ca să fii ales, asta n-are cum să se termine bine”, afirmă Vlad Gheorghe.

Întrebat la ce se referă, mai exact, eurodeputatul spune: ”Mă refer la poziția din ultima perioadă, faptul că de la `susținem DNA` și `fără penali` și lupta anticorupție, am ajuns la tot felul de teorii ale conspirației, în legătură cu DNA”.

„În momentul în care pui un singur subiect și spui pentru subiectul ăla, pentru persoanele X și Y, înseamnă că nu mai există sistem de justiție, înseamnă că e o conspirație... am o problemă foarte serioasă cu asta cu conspirațiile, păi, dacă începem și noi cu conspirațiile, atunci cum mai criticăm extremiștii? Conducerea USR din păcate în acest moment este total ruptă de realitate și chestia asta se va vedea la alegeri, dacă o țin tot așa. Eu sper în continuare să se trezească, pentru că mai e un pic de timp, nu mai e mult, dar mai e un pic de timp”, încheie Gheorghe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.