Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un expert criminolog dezvăluie care ar putea fi PLANUL pedofilului din Poliție: 'Își pregătește terenul...'

Poliția Capitalei
pedofil București

Expertul criminolog Dan Antonescu a comentat, în direct la Realitatea TV, pe marginea capturării pedofilului despre care s-a aflat ulterior că e agent al Brigăzii Rutiere a Poliției Capitalei. Specialistul e de părere că oamenii legii au avut o misiune grea în depistarea colegului lor.

Citește și: Reacție FURIBUNDĂ a lui Cozmin Gușă, după ce s-a confirmat că pedofilul e agent de poliție: 'Au vrut să-l facă SCĂPAT?'

"Nu a fost acoperit de colegi. Ei nu au știut exact dacă e vorba de el sau nu. Imaginile nu au fost foarte clare în primele zile. Polițiștii de la Rutieră, când au avut confirmarea că e vorba de colegul lor, le-au transmis anchetatorilor. El are o atitudine cinstită, corectă. Sunt primii pași pe care încearcă să-i facă pentru a avea circumstanțe atenuante. Acești oameni bolnavi sunt foarte inteligenți pentru că își pregătesc terenul pentru o eventuală eliberare în viitor. Vrea să-și rezolve dosarul. Dacă e obișnuit cu mediul acesta al anchetei, psihologului îi e foarte greu să depisteze. Momentul în care ei au fost testați, probabil că a coincis cu momentul în care era apt de a profesa.”, a declarat Dan Antonescu, expert criminolog, la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.