Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fals ginecolog a convins zeci de femei să-i trimită imagini cu organele intime: timp de patru ani a strâns aproape 1000 de poze și clipuri

ginecolog

Un bărbat care a păcălit zeci de femei să îi trimită fotografii cu organele lor genitale, dându-se drept femeie ginecolog pe Facebook, a fost condamnat la închisoare în Singapore, informează Mediafax.

Miercuri, tribunalul l-a găsit pe Ooi Chuen Wei, 37 de ani, din Malaezia, vinovat de "înșelăciune prin substituire de persoană" și l-a condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Ooi s-a folosit de un profil fals de Facebook pentru a contacta femeile, cerându-le să completeze chestionare care includeau întrebări despre organele genitale și viața lor sexuală, potrivit unor documente judiciare consultate de CNN.

Timp de 4 ani, el a păcălit 38 de femei și a primit în schimb aproape 1.000 de fotografii și videoclipuri intime.

Infracțiunile au ieșit la iveală în iulie anul trecut, când o femeie și-a dat seama că nu există un astfel de medic și a depus o plângere la poliție.

Poliția a făcut apoi o percheziție la domiciliul lui Ooi și i-a confiscat dispozitivele. În timpul anchetei poliției, acesta a recunoscut că le-a păcălit pe femei, potrivit documentelor judiciare.

Procurorul general adjunct a cerut o pedeapsă cu închisoarea de cel puțin 3 ani și 8 luni pentru Ooi, invocând numărul mare de victime și perioada în care s-a derulat înșelăciunea.

"Acuzatul a executat o schemă atent gândită pentru a-și satisface dorințele sexuale", a declarat procurorul: "a pretins că este o femeie medic și a înșelat mai multe victime să trimită diverse fotografii și videoclipuri compromițătoare cu ele însele. A abuzat de încrederea pe care publicul o are în medici și a exploatat rețelele de socializare pentru a comite infracțiunile", a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.