Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fan al echipei Real Sociedad a murit la meciul cu Mallorca - El avea 70 de ani şi a suferit un infarct

twitter.com
feyenoord suporteri

Un fan al echipei Real Sociedad care a fost evacuat înainte de începerea meciului din La Liga cu Mallorca a murit, a anunţat clubul basc într-un comunicat, miercuri seară, potrivit news.ro.

"Regretăm decesul suporterilor txuri-urdin (alb-albaştri, în bască) care a fost evacuat înainte de începerea meciului de astăzi (miercuri). Victoria din seara asta este pentru tine. Odihneşte-te în pace”, a notat Real Sociedad într-un comunicat.

Startul meciului din etapa a 10-a a campionatului spaniol dintre Real Sociedad şi Mallorca (1-0) a fost amânat cu câteva minute din cauza evacuării acestui suporter, în vârstă de aproximativ 70 de ani, potrivit presei locale.

"Putere şi curaj familiei din partea întregii echipe. Acest succes, îl dedicăm suporterului decedat”, a reacţionat antrenorul clubului basc, Imanol Alguacil, la fluierul final. „În viaţă, sunt lucruri mult mai importante decât fotbalul. În această seară, în numele clubului, aş dori să transmit condoleanţe familiei fanului decedat”, a adăugat Mikel Merino, marcatorul serii.

Potrivit presei locale, bărbatul a suferit un infarct în timp ce se afla în tribunele stadionului Anoeta. Transportat la spital, nu a putut fi resuscitat. Este al doilea deces înregistrat în tribunele stadionului San Sebastián în acest an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.