Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fan al lui Ricky Martin a făcut 40 de operații estetice pentru a arăta ca idolul său, dar rezultatul a fost un eșec total: 'Nu-mi mai simt jumătate din față'

odditycentral.com
trq

Fran Mariano, un fan argentinian al superstarului latino Ricky Martin, a suferit zeci de intervenții estetice diferite în încercarea de a copia aspectul idolului său, scrie odditycentral.com.

Ricky Martin este unul dintre cele mai mari nume din industria de divertisment. El este un simbol global cu milioane de fani în întreaga lume, dar puțini la fel de obsedați ca Fran Mariano, un argentinian care a încercat să devină o "clonă" a lui Ricky Marin de când cântărețul portorican a fost desemnat unul dintre cei mai sexy 100 de bărbați din lume. El a încercat tot felul de metode pentru a se transforma în Ricky Martin, inclusiv să-și injecteze ulei de motor în sprâncene, precum și zeci de alte proceduri care i-au lăsat sechele fizice și psihologice grave.

Rezultate dezastruoase

"Nu-mi mai simt jumătate din față, nu-mi mai simt nasul, nu-mi mai simt bărbia", a declarat Fran Mariano într-un interviu recent. "Când beau șampanie trebuie să o fac cu ajutorul unui șervețel pentru că se varsă pe mine".

content-image

Fost participant la reality show-ul argentinian "Cuestion de Peso", Fran Mariano și-a dedicat viața transformării sale într-o clonă a lui Ricky Martin. Din păcate, multe dintre procedurile estetice pe care le-a încercat au fost ratate și l-au lăsat desfigurat. Cel mai recent, i s-ar fi extras ulei de motor de pe față, o procedură care, cel mai probabil, îl va lăsa cu cicatrici pe viață.

Deși simte că a mers deja prea departe pe calea îmbunătățirii estetice pentru a se mai întoarce, Mariano a vrut să spună lumii povestea sa pentru a spera să împiedice și alte persoane să treacă prin aceleași chinuri prin care trece el în prezent.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.