Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fan cu o drujbă a fost arestat în timpul încăierărilor care s-au petrecut cu ocazia unui meci din Liga Campionilor Africii

Un suporter care mânuia o drujbă a fost arestat în timpul încăierărilor care s-au petrecut cu ocazia unui meci din Liga Campionilor Africii la fotbal desfăşurat la Tunis, a relatat, luni, o sursă din Ministerul tunisian de Interne, citată de Reuters.

Meciul din manşa a doua a sferturilor de finală, dintre Esperance Tunis şi echipa algeriană JS Kabylie, de la stadionul Rades, a fost întrerupt sâmbătă din cauza violenţelor, repriza secundă începând cu o întârziere de 40 de minute, conform Agerpres.

Fanii echipei Esperance s-au luat la bătaie cu forţele de securitate şi au aprins torţe în tribune. Pompierii au intervenit şi au stins mai multe focuri în faţa tribunelor.

Presa locală a relatat că un depozit aparţinând stadionului a fost jefuit şi diferite echipamente, printre care şi o drujbă, au fost furate.

''Putem confirma arestarea unui suporter care avea o drujbă'', a precizat sursa, care a cerut să rămână anonimă.

Au fost efectuate 66 de arestări, între care 12 minori, după cum a menţionat un purtător de cuvânt al tribunalului pentru postul de radio Diwan FM.

Suporterii algerieni s-au plâns că au fost atacaţi fără motiv de forţele de securitate.

Esperance s-a calificat în semifinale cu scorul general de 2-1 şi va juca în penultimul act contra echipei egiptene Al-Ahly Cairo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.