Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fond de 600.000 de lei pentru finanţarea galeriilor de artă din Bucureşti a fost deschis de PMB

galerie arta

Un proiect care prevede înfiinţarea unui fond de finanţare în valoare totală de 600.000 de lei pentru sprijinirea galeriilor de artă din Bucureşti a fost aprobat de consilierii municipali în şedinţa de joi, potrivit news.ro.

Fondul va fi constituit din bugetul aprobat pentru acest an al Direcţiei Generale de Arhitectură Peisagistică şi Monumente de For Public.

Citește și: DIICOT a lucrat cu ofițerii de la Grupuri Infracționale Violente peste DORINȚA șefilor din Poliția Capitalei care în 2019 au pus interdicție polițiștilor

„Se aprobă încheierea unui acord de parteneriat între Direcţia Generală de Arhitectură Peisagistică şi Monumente de For Public şi Centrul Cultural Expo Arte în vederea realizării şi finanţării în comun a proiectului de acordare a granturilor de sprijin al activităţii galeriilor de artă ce îşi desfăşoară activitatea la nivelul Municipiului Bucureşti”, se arată în proiectul de hotărâre.

Cele două instituţii vor elabora şi aproba regulamentul prin care se va face selecţia galeriilor, precum şi pe cel în baza căruia se va face decontarea cheltuielilor aferente granturilor acordate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.