Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost campion mondial de Formula 1 ar putea părăsi Marele Circ

formula 1

Michael Andretti, omul care deţine echipa de Indy Car "Andretti Autosport", i-a dat un ultimatum lui Fernando Alonso. Pilotul din Fomrula 1 trebuie să se decidă până pe 19 august dacă e dispus să lase Formula 1 pentru competiţia nord-americană, informeaă mediafax.

Spaniolul a mai concurat pentru echipa lui Andretti la cursa Indianapolis 500 din 2017. Alonso n-a reuşit să treacă linia de finiş pe circuitul din Indiana, fiind nevoit să abandoneze după 27 de tururi. Acum, conform As, Michael Andretti a mai spus: "A fost o plăcere să lucrez cu Fernando în trecut. Ne-am distrat foarte mult la Indy şi cred că am putea realiza lucruri frumoase pe viitor."

Fernando Alonso a vorbit de asemenea despre viitorul său, după MP al Ungariei: "Nu vreau să discut despre zvonurile apărute în presă. Voi decide în toamnă ce voi face pe viitor."

În acest moment, Fernando Alonso ocupă locul 9 în clasamentul general în Formula 1, având 44 de puncte. Lider este Lewis Hamilton, cu 213, urmat de Sebastian Vettel, cu 189. Colegul lui Fernando Alonso de la McLaren, Stoffel Vandoorne, a acumulat doar 8 puncte până acum. McLaren se află pe locul 7 din 10 în clasamentul constructorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.