Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost condamnat pentru corupere sexuală, reţinut 24 de ore după ce a încercat să corupă sexual un minor, la Brăila

www.botosaneanul.ro
abuz, femeie

Un bărbat de 38 de ani din Brăila, eliberat condiţionat în noiembrie anul trecut, după ce fusese condamnat pentru corupere sexuală de minori, a fost reţinut 24 de ore, după ce a încercat să corupă sexual un băiat de 8 ani informează Agerpres.

"Urmare a infracţiunii de corupere sexuală a minorilor ce ar fi fost săvârşită pe raza municipiului, la data de 05.06.2019, de către un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Brăila, asupra unui minor în vârstă de 8 ani, precizăm faptul că acesta a fost reţinut de către poliţişti pentru 24 de ore", potrivit informaţiilor furnizate marţi de IPJ Brăila.

Bărbatul se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere de arestare preventivă.

La data de 5 iunie, un bărbat a sesizat la poliţie faptul că l-a surprins pe un bărbat în scara unui bloc din municipiul Brăila, în timp atingea un băiat în zonele intime.

Sosiţi la faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe bărbat şi au descoperit că fusese condamnat anterior tot pentru corupere sexuală de minori şi eliberat condiţionat de Judecătoria Galaţi în noiembrie 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.