Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost consilier pe probleme de securitate naţională în mandatul lui Barack Obama s-a alăturat Netflix

netflix

Platforma video de streaming Netflix a anunţat joi că a numit-o în consiliul său de administraţie pe Susan Rice, fosta consilieră pe probleme de securitate naţională şi ambasadoare ONU în timpul administraţiei lui Barack Obama, relatează NEWS.RO, citând AFP.

Citeşte şi: INCREDIBIL - Prima autostradă care trebuia inaugurată în 2018 a intrat în REPARAŢII

"Timp de mai mulţi ani, ea s-a ocupat de probleme de anvergură mondială dificile şi complexe cu intelingenţă, integritate şi cu intuiţie iar noi suntem nerăbdători să profităm de experienţa şi de înţelepciunea sa", a spus cofondatorul şi directorul general al Netflix, Reed Hastings.

"Sunt încântată să mă alătur consiliului de administraţie al Netflix, o companie în progres, pe care o admir pentru conducerea ei, producţiile de mare calitate şi o cultură unică în genul său", a afirmat Rice, care a fost una dintre figurile pregnante ale preşedinţiei lui Obama.

Ea a fost consiliera pe probleme de securitate naţională - un post crucial care cere încrederea preşedintelui - din 2013 până în 2017. Rice a fost numită ambasadoare a Statelor Unite la Naţiunile Unite cu puţin timp înainte de alegerea lui Obama.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ - Trafic OPRIT pe DN2, după un accident GRAV: CARAMBOL între un tir şi patru maşini

Susan Rice este în prezent cercetător invitat la Universitatea Harvard.

Ea s-a aflat anul trecut în centrul unei polemici lansate de un grup de republicani care au acuzat-o că a dezvăluit numele membrilor campaniei lui Donald Trump cuprinse în transcrierile unor înregistrări făcute de serviciile de informaţii americane în cadrul afacerii ingerinţei ruse în alegerile din 2016.

Pe Twitter, republicani entuziaşti au ameninţat că renunţă la abonamentul de Netflix în semn de protest faţă de nominalizarea lui Susan Rice.

La începutul lunii martie, The New York Times a afirmat că Barack Obama şi soţia sa, Michelle, vor produce programe şi emisiuni de dezbateri pentru Netflix.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.