Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost șef al Fiscului sare 'la GÂTUL' lui Dragnea: 'Guvernul cere ANAF să controleze firmele Big Four. Mardeiaşii lui Pablito trec la ameninţări făţişe'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tudose

Guvernul a transmis vicepreşedintelui ANAF o solicitare de a controla cele mai mari patru companii de consultanţă din România, grupul "Big Four”, pregătindu-se un desant al inspecţiei fiscale la aceste firme, afirmă fostul şef al Fiscului, Gelu Diaconu.

Diaconu a scris pe pagina sa de Facebook că la începutul lunii septembrie a fost transmis un mail "de la cel mai înalt nivel al PSD/Guvern”, care solicită vicepreşedintelui ANAF, Bogdan Stan "analiză şi (…) iniţiere de acţiuni de control” la cele patru firme de consultanţă care aparţin de "Big Four”, adică la firmele de audit PricewaterhouseCoopers, KPMG, Ernst & Young şi Deloitte.

Citește și: Dragnea spune TOTUL despre relația cu premierul Tudose, după ultimele informații apărute: 'Ceea ce mă interesează: cota pentru PSD să fie înaltă'

Fostul șef de la ANAF mai susţine că deşi Guvernul "simulează dialogul cu grupul de lucru pe fiscalitate al CDR (Coaliţia pentru Dezvoltarea României, n.r.), pe din dos se pregăteşte un desant al inspecţiei fiscale la aceste firme”, iar "mardeiaşii lui Pablito trec la ameninţări făţişe”.
"In tara lui Pablito, devenit intre timp un adevarat Bashar (ati vazut cum isi promoveaza propriile slugi la conducerea Curtii de Conturi?!), orice voce critica trebuie distrusa!

Un mail, transmis la inceputul lunii septembrie de la cel mai inalt nivel al PSD/Guvern, solicita vicepresedintelui ANAF, Bogdan Stan “analiza si (…) initiere de actiuni de control” la cele patru firme de consultanta care apartin de “Big Four”, adica la firmele de audit PricewaterhouseCoopers, KPMG, Ernst & Young si Deloitte.

Mailul este adresat aceluiasi personaj care a dispus si “atacul” Antifraudei in redactiile Rise Project si Hotnews!!! Desi simuleaza dialogul cu grupul de lucru pe fiscalitate al CDR, pe din dos se pregateste un desant al inspectiei fiscale la aceste firme.

Cu reprezentantii acestora am avut repetate discutii/consultari, cand eram presedinte ANAF, si nu de putine ori am fost aspru criticat pentru activitatea si opiniile mele profesionale. Chiar si atunci cand criticele acestora erau tendentioase sau de-a dreptul jignitoare continuam dialogul si nu mi-a trecut niciodata prin cap sa-mi folosesc autoritatea si resursele ANAF in a le trimite pe cap controale “cu dedicatie”.

Citește și: Liviu Dragnea, anunț EXPLOZIV după acuzațiile de plagiat la adresa lui Florian Bodog: 'E o problemă mai veche'

Dumneavoastra va imaginati cum va arata Romania peste 2-3 ani, daca gasca lui Pablito isi adjudeca conducerea justitiei si a Curtii de Conturi?

Dupa ce au fost pur si simplu ridiculizati de catre toti consultantii fiscali pentru bazaconiile din programul de guvernare si dupa ce au adus tara pe buza prapastiei economice, mardeiasii lui Pablito trec la amenintari fatise.

Pe mine nu ma veti intimida, domnilor, asa cum nu a reusit nici coada de topor Tulus!!!", a scris Gelu Diaconu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.