Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost GREU al PSD acuză: 'Această campanie miroase a sufragerie, a laborator, a candidaturi artificiale'

PSD
PSD sigla

PSD s-a predat celor care îl susțin pe Klaus Iohannis, prin desemnarea premierului Viorica Dăncilă drept candidat la alegerile prezidențiale, declară la RFI fostul membru PSD Cătălin Ivan, fondatorul partidului Alternativa pentru Demnitate Națională.

Citește și: O polițistă a IZBUCNIT, în versuri, la adresa sistemului: 'Cine morții voștri sunteți? Să vă bateți joc de noi?'

"Este o desemnare foarte bună pentru Klaus Iohannis și confirmă înțelegerea ascunsă făcută de Liviu Dragnea și unii din PSD cu acesta ca în turul doi Klaus Iohannis să nu aibă nici cea mai mică problemă (...). PSD s-a predat celor care îl susțin pe Klaus Iohannis (...). Această campanie miroase a sufragerie, a laborator, a candidaturi artificiale, gândite dinainte și aruncate în competiție”.

Întrebat de ce s-ar fi predat PSD celor care îl susțin pe Klaus Iohannis, fostul eurodeputat a răspuns: ”Din foarte multe motive. Pentru că sunt șantajabili foarte mulți lideri din PSD, pentru că le este frică pentru libertatea lor, pentru că probabil li s-au oferit garanții că nu vor înfunda închisorile, probabil că li s-au oferit garanții că averile lor nu vor fi niciodată confiscate”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.