Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost internaţional peruan ADMITE că a ÎNCĂLCAT carantina şi îşi cere scuze pentru gestul său

www.planetfootball.com
Nolberto Solano

Fostul internaţional peruan Nolberto Solano, în prezent antrenor secund al echipei naţionale de fotbal, şi-a cerut scuze, vineri, după ce a fost reţinut de poliţia peruană fiindcă nu a respectat măsurile de carantină impuse după decretarea stării de urgenţă în Peru, în contextul pandemiei de coronavirus, transmite Reuters, citată de Agerpres.

Solano (45 de ani, 95 de selecţii) şi un alt fost internaţional peruan, Pablo Zegarra (46 de ani, 31 selecţii), petreceau, împreună cu alte câteva persoane, într-un apartament din La Molina, district al capitalei Lima. Vecinii au fost deranjaţi de muzica dată prea tare şi au chemat poliţia, care a pus capăt distracţiei.

Solano, care este antrenor secund al naţionalei peruane, a fost condus la o secţie de poliţie. "Ce petrecere, despre ce vorbesc? Nu, domnule, nu e petrecere. Eu locuiesc după colţ", le-a declarat poliţiştilor fostul jucător al echipei engleze Newcastle United.

Citește și:  Streinu Cercel, despre testarea din Capitală: 'Dacă modelul va fi de succes, îl replicăm în țară'

Fostul mijlocaş a relatat ulterior că a ieşit din casă înaintea orei limită de 20:00 pentru un prânz, care s-a prelungit mai mult decât era prevăzut.

''Evident că regret foarte mult acest lucru şi îmi cer iertare. Nu încerc să mă justific. E foarte greu pentru toată lumea, dar cel mai important lucru este sănătatea noastră, fără de care nu putem face nimic'', a declarat Solano la postul de radio RPP Noticias.

Preşedintele peruan Martin Vizcarra a anunţat că poliţia a reţinut 2.568 persoane pentru încălcarea orei limită de carantină miercuri, totalul fiind de peste 18.000.

Peru, ţară cu 32 de milioane de locuitori, a anunţat 580 de cazuri confirmate şi 9 morţi în urma infectării cu Covid-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.