Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost lider PNL, acum în pușcărie, divorțează

alin simota

A fost vicepreședinte al PNL la nivel județean, iar acum se află arestat preventiv și a intentat divorț de cea de-a doua soție.

Este vorba despre dosare penale, omul de afaceri Alin Simota, al cărui dosar a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Petroşani. Dosarul, care are ca obiect „divorţul prin acord”, a fost înregistrat zilele trecute şi are ca prim termen de judecată data de 12 ianuarie 2015.

Omul de afaceri Alin Simota s-a căsătorit cu Mirela Maria la jumătatea lunii mai 2011, în aceeaşi zi în care şi-a botezat şi primul copil rezultat din această poveste de dragoste (n.r. în total cei doi soţi au doi copii). Slujba a fost oficiată de Preasfinţitul Gurie, Episcopul Devei şi Hunedoarei.

Simota nu este la primul divorţ din viaţa lui. În 2003, acesta se căsătorea cu Mirela Simina Pintican, iar din căsnicia lor au rezultat doi copii. Mariajul s-a finalizat, însă, după aproximativ trei ani în sala de judecată. Fosta soţie a miliardarului şi-a refăcut viaţa alături de fostul bodyguard al omului de afaceri, Cristian Litera.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.