Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost ministru ACUZĂ PNL că pierde investiția de un MILIARD de euro de la Volkswagen: 'Încă o șansă irosită'

Oprea Volkswagen

Senatorul Ștefan Radu Oprea, fost ministru al Mediului de afaceri în Guvernul Dăncilă, a scris, pe Facebook, despre posibilitatea ca Volkswagen să facă fabrica de un miliard de euro în Croația și nu în România. Politicianul îi acuză pe președintele Klaus Iohannis și pe membrii guvernului orban că nu au făcut nimic pentru ca această investiție să ajungă în țara noastră.

Citește și: Un europarlamentar român dă o lovitură istorică! A fost ales

"Încă o șansă irosită de Guvernul PNL - Croația se luptă pentru fabrica Volkswagen

Ministrul economiei din Croația, dl. Darko Horvat, declara intr-un interviu că va profita de prezența dnei. Angela Merkel, la reuniunea PPE din Zagreb, pentru a face lobby în scopul atragerii noii investiții Volkswagen.

Mi-aș fi dorit ca această știre să fie despre România, despre Președintele Iohannis care ar fi putut avea această discuție cu Angela Merkel. Din păcate, este o nouă oportunitate irosită de reprezentanții PNL ai României: Klaus Iohannis, Ludovic Orban și Siegfried Mureșan.

Le readuc aminte distinșilor domni că dosarul acțiunilor complete intreprinse de #GuvernulDăncilă a fost predat noului ministru al Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, cu speranța că vor continua demersurile noastre. Mai mult decât atăt, grupurile parlamentare ale PSD au depus pentru aprobarea plenurilor reunite ale Senatului și Camerei Deputaților o "Declarație a Parlamentului privind sprijinirea României pentru atragerea investiției Grupului Volkswagen".

Citește și: Semnal pentru Ludovic Orban: Sper să oprească așa ceva

Insă, nici Președintele, nici Premierul în exercițiu, nu au făcut un astfel de demers pentru susținerea unui proiect de țară, care îi privește pe toți românii, nu doar pe PSD-iști sau pe PNL-ști. Constat că nu pot trece de această ură viscerală contra PSD și nu pot distinge binele comun, necesitatea continuării proiectelor bune cu impact major pentru economia României.

Așa se intâmplă atunci când politicienii sunt preocupați doar de funcții și festivism si nu de prosperitatea românilor", a declarat Ștefan Radu Oprea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.