Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost ministru al Educaţiei îi ia la rost pe oamenii lui Cioloş: 'Dați Cezarului ce-i al Cezarului'

plagiat

Fostul ministru al Educaţiei,Daniel Funeriu îi ia la rost pe oamenii lui Dacian Cioloş. Supărat că aceştia şi-ar fi arogat cruciada antiplagiat începută de el în 2011 şi 2012 prin demascarea plagiatului lui Ponta şi al altor nume mari ca urmare a unor legi implementate în timpul mandatului său, Funeriu i-a luat la rost, pe Facebook.

Citeşte şi: Codrin Ştefănescu cere DECAPITĂRI în masă: 'Toţi să-şi dea DEMISIA...'

"Dragă Iniţiativa Ro100: plagiat înseamnă să îţi arogi rezultatele altuia fără să îl citezi. Aţi decretat ieri că 2016 a fost anul far de luptă împotriva imposturii academice. Să vă spună moşul cum stau lucrurile: toată legislaţia, perfect coerentă, a fost dată de subsemnatul în 2011. Tema plagiatului a fost pusă public în 2011 şi 2012 tot de subsemnatul. Nu am chef acum să vă povestesc toate mizeriile pe care le-am îndurat din această cauză."

Fostul ministru  vine însă şi cu câteva sfaturi pentru reprezentanţii Platformei România 100.

Da, prin tenacitatea lui Dacian Cioloş, care el însuşi a luptat împotriva unui sistem, în 2016 s-au luat măsurile prevăzute de lege. Foarte bine. Salutar. Dar dacă vreţi să fiţi respectaţi ca forţă politică, şi vă doresc asta din tot sufletul, e bine să învăţaţi de mici să aveţi reflexele corecte: daţi Cezarului ce e al Cezarului în loc să cădeţi în mesianism de tineri (lăsaţi asta celor deja acriţi, ca mine) şi veţi ajunge şi voi Cezar odată. Altminteri veţi lua şi voi un 10% acolo şi nu o să vrea nimeni să vorbească cu voi. Fiţi un sprijin pentru Cioloş prin atitudinea voastră, nu o vulnerabilitate. Nu daţi şansa cârcotaşilor să vă ia la mişto pentru că vă lăudaţi cu reinventarea apei calde. V-o spun cu drag: în caz că vreţi să vă lăudaţi cu ceea ce aţi făcut pe partea de învăţământ dual, nu uitaţi să spuneţi că el a fost demarat în 2012, tot de subsemnatul, prin OM 3168 din 2012.

IMPORTANT PENTRU TOȚI CITITORII .

Citeşte şi: Un ministru vorbeşte de DEMISIE în contextul scandalului din PSD: 'Sunt om politic și PLEC atunci când partidul îmi cere...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.