Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost ministru al Sănătății acuză autoritățile de propagandă mascată: 'Pe ce bani sau din ce bani e susținut acest monstru!?'

S4C
boom

Nicolae Bănicioiu, fostul ministru al Sănătății, critică modul în care autoritățile au gestionat situația provocată de COVID- 19 și îi acuză pe liberali de propagandă mascată într-o postare pe facebook.

„Ma uit cu surprindere ca desi suntem in topul deceselor si infectarilor din UE , autoritatile doar gasesc cuvinte de lauda la adresa activitatii lor- stupid ati zice , dar e cruntul adevar. Propaganda mascata si atit! Totusi in România mor oameni ( si nu putini !) iar pnl vrea cu disperare alegeri”!”

Fostul ministru a subliniat situația critică în care se află România făcând o comparație cu numarul morților în urma infectărilor cu Sars-Cov-2 îngregistrate în România și în în Israel, care are o rată de infectare cu 50% mai mare.

Al-Qaida ameninţă din nou Charlie Hebdo după ce săptămânalul a republicat caricaturile cu profetul Mahomed (SITE)

Totodată, criticile politicianului se îndreaptă și către PSD. Autoritățile locale au promis măsti și tablete pentru elevii care vor începe școala în cateva zile, însă măsurile au rămas în stadiul de proiect.

,,Tot zilele trecute au gasit bani ( sute de milioane) pentru a cumpara primari psd isti - masti n au cumparat nici acum!!! Tabletele pt inceperea scolilor n au reusit nici pe ele sa le cumpere...inconstienta sau bataie de joc !?”, a scris Bănicioiu pe facebook.

De asemenea, deputatul PRO România accentuează necesitatea adoptării unui set de măsuri urgente și eficiente împotriva răspândirii virusului în contextul în care România se află în plină campanie electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.