Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost ministru al Sănătăţii cere demisia lui Nelu Tătaru: 'Nu a emis NICIODATĂ ordinul de declarare a epidemiei în România'

Inquam Photos / Octav Ganea
Nelu Tataru

Senatorul PSD Florian Bodog, fost ministru al Sănătăţii în Guvernul Grindeanu afirmă că ministerul Sănătății nu a emis niciodată ordinul de declarare a epidemiei în România, iar spitalele sunt în haos. Potrivit lui Bodog, pe lângă faptul că medicilor nu li s-a plătit stimulentul promis de preşedintele Iohannis, aceştia nu au parte din de sporul pentru condiţii periculoase.

"Ministrul Sănătății minte!

În urma discuțiilor avute cu lideri ai Sanitas din țară, dar și cu manageri de spitale, am aflat că spitalele au transmis atât către minister cât și către CNAS solicitări pentru plata personalului - mă refer la stimulentul de risc - însă ministerul nu a alocat banii!

Mult mai grav și mai iresponsabil este însă că nici sporul pentru condiții periculoase nu poate fi acordat, conform HG 153/2018!!! Pentru că, iar asta e MONSTRUOS, ministerul Sănătății nu a emis NICI ACUM ordinul de declarare a epidemiei în țara noastră! Suntem în 14 mai, ultima zi din starea de urgență, iar Ministerul Sănătății nu a fost în stare să emită acest act fundamental.

Nu mai e de joacă, nu mai e cu scuze sau "artificii": Orban trebuie să demisioneze, Tătaru trebuie să demisioneze! Acum!", scrie Bodog pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.