Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost ministru îi trimite pe oamenii politici la psiholog: E plin de ţicniţi

psiholog

"În profesia în care am ajuns, aceea de om politic, e plin de ţicniţi! Multă lume ar face bine, măcar, să aibă un contact cu un psiholog, pentru a-i aduce cu picioarele pe pământ." Nu este o glumă, ci opinia fostului ministru al Culturii Theodor Paleologu.

Deputatul a declarat pentru Mediafax că a mers de mai multe ori la psiholog, atunci când era "foarte trist în urma divorţului", dar şi în alte momente şi că, uneori, un psiholog îţi poate da sfaturi foarte bune şi în decizii politice.

"Pentru oamenii politici e important dialogul cu psihologii, pentru sănătatea lor mintală. Multe prostii n-ar fi fost făcute de către cei care ne conduc, dacă ar fi avut deschiderea de a vorbi din când în când cu un psiholog. Sunt greşeli grave care s-au făcut din tot spectrul politic, pentru că oamenii o iau razna! (..) E profilactic! Nu există să ai putere şi să nu intervină riscul de a o lua razna! Ştiu acest lucru pentru că am fost ministru, ştiu ce înseamnă, am fost ambasador, dacă nu eşti foarte lucid cu tine însuţi, dacă nu îţi dai seama că o poţi lua razna, deci, până la urmă o iei razna!", a mai explicat Paleologu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.