Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost ministru PSD le închide gura contestatarilor premierului Tudose: 'Are DREPTUL să-i ceară DEMISIA lui Carmen Dan'

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

Fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a declarat că premierul Mihai Tudose nu ar avea de ce să aștepte întrunirea Comitetului Executiv de la Iași pentru a-i cere demisia ministrului de Interne Carmen Dan.

"Indiferent dacă îi place sau nu doamnei Dan sau dacă le place colegilor mei de partid, domnul premier are acest drept, de a-i cere demisia. Forul statutar i-a conferit acest drept premierului.

Citește și: Sindicatul poliţiştilor, APEL către premierul Mihai Tudose: 'Puneţi capăt JOCURILOR POLITICE...'

Domnul Tudose nu ar avea de ce să aștepte CEx-ul de la Iasi pentru a lua o decizie care ține de Guvern. Domnul Tudose poate să ia orice decizie dorește pentru a conduce cât mai bine Guvernul.

Probabil că sunt colegi de-ai mei care sunt mai supărați și dau frâu liber simpatiilor. Însă PSD-ul nu se poate juca tot impul de-a guvernarea. Lumea nu se așteaptă ca noi să ne certăm toată ziua și să schimbăm Guvernul la șase luni de zile.

Domnul Paul Stănescu are și el un șef, pe domnul Mihai Tudose. Când nu vreau să-mi fie șef, nu stau, plec.", a declarat Nicolae Bănicioiu la Realitatea TV.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.