Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost ministru se delimitează de campania 'fake news' cu Simona Halep: 'Nu cred că este înțelept din partea PSD'

Inquam Photos / Octav Ganea
firea halep

Ionuț Vulpescu, fost ministru al Culturii, a criticat pe pagina sa de Facebook postările false ale filialelor PSD, în care se afirma că oamenii prezenți pe Arena Națională au huiduit-o pe Simona Halep, și nu pe primarul Capitalei, Gabriela Firea. Vulpescu și-a cerut scuze, în numele partidului, pentru seria de postări false și a afirmat că acestea fac mai mult rău PSD.

Oreste îl DESFIINȚEAZĂ pe Mircea Badea! Ce înaltă funcție ar fi avut tatăl vedetei Antena 3 și pe cine ar fi turnat mama sa la Securitate

„Nu cred că este înțelept din partea PSD să se lase antrenat într-un război de imagine care face rău partidului, fiind bazat pe un lucru fals. Este regretabil incidentul de luni seară, de pe Arena Națională, dar nu avem niciun motiv să afirmăm că a fost huiduită Simona Halep. Cei care au răspândit acest mesaj pe pagini oficiale ale unor organizații județene trebuie să-și asume consecințele acestui gest. PSD are toate mijloacele de a răspunde unor astfel de atacuri, fără să apeleze la interpretarea exagerată a unor gesturi care intră în sfera libertății de exprimare. Simona Halep nu merita nici deturnarea sensului festivității de luni seara, nici folosirea numelui ei într-un răspuns lipsit de inteligență. Avem obligația să ne cerem scuze pentru acest gest. Personal fac acest lucru. Și sper că vom înțelege slăbiciunile structurilor interne de partid, lipsa lor de coordonare, superficialitatea lor”, a scris Ionuț Vulpescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.