Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost ministru, șeful PSD Sibiu, anunță că s-a infectat: 'Am purtat mască, m-am spălat și dezinfectat constant pe mâini'

digi24.ro
Covid, test negativ

Fostul ministru al Transporturilor, Bogdan Trif, a fost diagnosticat marți cu Covid-19. Acesta spune că nu se aștepta ca rezultatul testului să fie pozitiv pentru că a purtat mască și s-a dezinfectat constant pe mâini.

„Astăzi am fost diagnosticat cu COVID-19. Nu mă așteptam ca rezultatul testului să fie pozitiv pentru că mi-am luat toate măsurile de protecție: am purtat mască, m-am spălat și dezinfectat constant pe mâini”, a scris Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu, pe Facebook.

Citește și: Scene fără precedent! Un polițist a fost tăiat cu cuțitul, după ce i-a cerut unei persoane să poarte mască de protecție

Acesta spune că nu are o formă gravă a bolii și că s-a izolat și respectă indicațiile medicilor.

„În plan politic, la fel ca milioane de români, și eu am fost surprins de vehemența cu care Orban și Iohannis au susținut, și astăzi, în conferințele lor de presă, necesitatea organizării alegerilor parlamentare în 6 decembrie. În condițiile în care România a înregistrat, astăzi, peste 7.000 de noi infectări. Derularea campaniei electorale și a scrutinului pune în pericol sănătatea și viața a sute de mii de români. Este, din nou, pentru ca Herr President să aibă nu doar Guvernul lui, ci și Parlamentul lui?”, a mai scris fostul ministru al Transporturilor pe rețeaua de socializare.

Citește și: După atacul terorist de la Viena, Rareș Bogdan reacționează: Doamne ferește! Asta mai lipsea Europei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.