Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost politician a murit după ce a suferit un atac cerebral chiar în noaptea de Revelion: Mesaj EMOȚIONANT al unui apropiat al său

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Fostul prefect al judeţului Buzău în perioada 2007-2009 s-a stins din viaţă în urma unui accident vascular cerebral suferit chiar în noaptea de Revelion.

În vârstă de 61 de ani, Gabriel Balaban a murit vineri la Spitalul Universitar din Bucureşti unde fusese transferat în stare critică de la Spitalul Judeţean Buzău. Fostul prefect a suferit un atac cerebral vascular chiar în noaptea de Revelion. Gabriel Balaban avea şi afecţiuni coronariene, suferind în ultima vreme două infarcturi miocardice.

Citește și: Informații DE ULTIMĂ ORĂ în cazul copiilor agresaţi sexual în liftul unui bloc din Capitală: Ce alte imagini au descoperit polițiștii

"Dragii mei. Mi-a mai plecat un prieten, un om care mi-a fost drag. Un om bun, modest, cu bun simţ, cu umor şi care avea un mare defect: credea în oameni. BALABAN GABRIEL ALEXANDRU. A fost un bun inginer, a fost prefect al Buzăului, a fost director al Direcţiei Agricole Buzău. Drum bun, Gabi!”, a scris notarul Rica Filip pe pagina sa de Facebook.

Gabriel Balaban fost numit prefect al judeţului Buzău în septembrie 2007 şi a preluat funcţia de la Cristinel Bîgiu, numit atunci preşedinte al A.N.R.S.C. În 2009, odată cu începutul guvernării PDL-PSD, funcţia sa a fost preluată de Valeriu Ungureanu şi, ulterior, după retragerea social-democraţilor din coaliţie, de Paul Beganu. De profesie inginer mecanic, înainte de a fi prefect, Balaban a condus Direcţia Agricolă Buzău.

Citește și: România, CODAŞĂ în Uniunea Europeană! Ce relevă cele mai noi date Eurostat

În 2012, după alegerile locale, Gabriel Balaban a devenit inspector guvernamental al judeţului pe probleme de agricultură unde a activat până în anul 2013. Este anul în care premierul Ponta a demis din funcţie 59 inspectori guvernamentali din cadrul Secretariatului General al Guvernului (SGG), în baza ordonanţei privind reducerea a aproape 3.000 posturi ocupate, echivalent a 4% din numărul de angajaţi, din zece ministere, inclusiv SGG, anunță Adevărul. În 2015, fostul prefect al judeţului Buzău Alexandru Balaban a fost reinstalat în funcţia de inspector guvernamental din care a fost eliberat în anul 2013, după ce a câştigat în instanţă procesul intentat Secretariatului General al Guvernului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.