Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost premier ALDE anunță PACEA în partid

ALDE

Deputatul ALDE, Sorin Câmpeanu, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, că a avut discuţii cu colegi de partid, iar aceştia au infirmat zvonurile că ar "complota" pentru părăsirea partidului.

"Observ cu dezamăgire cum în ultimele săptămâni şi zile se încearcă acreditarea ideii conform căreia colegi din ALDE complotează pentru părăsirea partidului şi ar avea alte iniţiative politice. Nimic mai fals! Am avut discuţii cu mai mulţi colegi din partid, inclusiv cu copreşedintele Constantin. Fiecare în parte au infirmat aceste zvonuri şi îi cred. Pentru că şi candidatura mea la ultimele alegeri s-a bazat tot pe încredere în oameni şi în proiectul ALDE", a spus Câmpeanu.

El a făcut apel la mai multă responsabilitate şi decenţă la nivelul discursului public, care, în opinia sa, în cazul multor colegi "a scăzut sub un nivel acceptabil".

"Personal, îmi doresc reintrarea în normal a activităţilor politice cât mai curând. Şi evident ca deciziile politice ale partidului să fie luate într-o formă de consultare cât mai largă. Până la urmă, asta este esenţa unei politici liberale moderne", a adăugat Câmpeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.