Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost prezentator va fi eliberat din PUŞCĂRIE: Ce au anunţat judecătorii / VIDEO

Un apropiat al fostului şef al OTV, Dan Diaconescu, a fost eliberat din puşcărie. Judecătorii au anunţat că fostul OTV-ist a fost reeducat şi poate fi pus în libertate. Este vorba despre Dorel Petru Pârv, unul dintre şantajiştii din dosarul lui Diaconescu. Acesta fusese condamnat la patru ani de închisoare, dar a fost eliberat condiţionat.

Citeşte şi: Avertisment pentru milioane de oameni: Alimentele care grăbesc îmbătrânirea

"În baza art.587 C.p.p. raportat la art.59 din Codul penal din 1969 C.p. admite cererea formulată de condamnatul Pârv Dorel Petru. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Pârv Dorel din executarea pedepsei de 4 ani închisoare aplicată prin s.p.nr.1186/2013 a Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti, pedeapsă pusă în executare prin mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea nr.1882/2015 emis de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, spun judecătorii, conform adevarul.ro.

Citește și: RCS & RDS are probleme? Ce țară a devenit codebitor și garant pentru datoriile companie mamă

Doru Pârv a fost eliberat de Tribunalul Timiş după ce Judecătoria Timişoara îi respinsese iniţial cererea de eliberare condiţionată. Cunoscut drept clarvăzătorul Doru Pârv acesta fusese condamnat în 4 martie 2015 la patru ani de închisoare pentru şantaj. Pârv a fost condamnat alături de Dan Diaconescu, cei doi fiind acuzaţi că în anul 2009, când OTV-ul era în plină glorie, l-au şantajat pe Ion Moţ, primar al comunei arădene Zărand, pe care l-au constrâns să le dea 200.000 de euro, mai spune sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.