Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fotbalist celebru, ESCROCAT: Cum i s-au furat aproape 5 milioane de euro

escroc

Dezvăluire incredibilă despre unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti ai momentului. Acesta a fost escrocat cu aproape 5 milioane de euro. Este vorba despre olandezul Gregory van der Wiel care evoluează la Fenerbahce. Fotbalistul a fost victima unei escrocherii care l-a costat 4,5 milioane dolari, anunţă postul turc de televiziune A Haber.

Citește și: Hackerii au dat LOVITURA: Au furat următorul film din seria Pirații din Caraibe / VIDEO

Fundaşul dreapta batav a semnat anul trecut cu Fenerbahce, unul dintre cele trei mai cluburi din Turcia, cu care se află sub contract până în 2020. Jucătorul a povestit că, la puţin timp după sosirea sa la Istanbul, a cunoscut un bărbat care i-a propus "organizarea unei afaceri", legată aparent de sport şi divertisment, deşi nu a precizat în ce a constat aceasta.

Citește și: INCREDIBIL O școală celebră le va permite băieților să poarte FUSTE, la ore

"Am venit aici atât pentru a juca fotbal, cât şi pentru a face investiţii. Din păcate, am cunoscut o persoană cu intenţii rele. Mi-a spus că-i va aduce pe Justin Bieber şi pe boxerul Floyd Mayweather şi cu aceste nume m-a înşelat", a declarat Van der Wiel pentru postul respectiv. ”Timp de patru luni mi-a cerut mereu bani. În final s-a ajuns la 4,5 milioane dolari. Când l-am întrebat ce se întâmplă cu organizaţia noastră, mi-a răspuns: 'Dacă nu îmi dai alţi 600.000 de dolari, uită de acei bani, suntem în Turcia şi nu poţi face nimic. M-a ameninţat", a mai spus fotbalistul, conform DigiSport. Van der Wiel a decis să lase justiţia turcă să se ocupe de acest caz, declarându-se încrezător că îşi va putea recupera banii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.