Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fotbalist de națională anunță că va participa la a treia zi de proteste

proteste bucuresti

Atacantul echipei nationale, Ciprian Marica, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca participa, joi, la a treia zi de proteste fata de coruptia din România, manifestatii începute dupa incendiul din clubul Colectiv, în care au murit 32 de tineri, aratând ca "Românului îi pasa! Asta este patriotismul!".

"Românului îi pasa! Civilizat, vocal, arata ca va fi de-acum cu adevarat implicat în viata României! Asta este patriotismul! Bravo române! Mâine seara (n.r. - joi seara) voi fi alaturi de tine, în strada!", a scris Marica pe pagina sa de Facebook.

content-image

Prima zi de proteste a adunat aproximativ 25.000 de persoane în Bucuresti, iar miercuri, în a doua zi a manifestatiilor, au fost prezenti peste 30.000 de oameni. De asemenea, mii de oameni au manifestat si în principalele orase din tara, potrivit Mediafax.

În urma incendiului care a avut loc, în 30 octombrie, în clubul Colectiv, 32 de persoane si-au pierdut viata si alte aproape 200 au fost ranite, dintre care peste 130 sunt internate în spitalele din Capitala.

În urma protestelor, premierul Victor Ponta a anuntat ca demisioneaza, alaturi de întregul Guvern, aceeasi decizie luând-o si primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Joi este anuntata, pe retelele de socializare, o noua zi de proteste, de la ora 18.00, în Piata Universitatii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.