Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fotbalist legendar intră în politică, într-un partid de extremă dreaptă: Ce post-cheie vizează / VIDEO

ilfovsport.ro
minge fotbal

Jurnalul O Globo a notat, zilele trecute, că între Ronaldinho şi partidul de extremă dreaptă Patriota ar exista un acord cu privire la candidatura starului brazilian la alegerile pentru Senat, în Minas Gerais. Formaţiunea politică a negat însă aceste informaţii. “Nu există niciun acord între partid şi Ronaldinho cu privire la o eventală candidature a acestuia din urmă pentru Senat, la alegerile din octombrie”, se arată într-un comunicat al Patriota, postat pe site-ul oficial al partidului.

Citește și: Un GREU al jurnalismului de investigație „eliberează” o adevărată BOMBĂ! O nouă fotografie cu CRIMINALA de la metrou! „Nu pot furniza alte informații”

O Globo a notat, recent, că Ronaldinho se va lansa în politică, el urmând să candideze pe listele partidului Patriota. Patriota este partidul lui Jair Bolsonaro, în vârstă de 62 de ani, candidat la alegerile prezidenţiale din 2018. Bolsonaro este un personaj controversat, uneori prezentat ca fiind Trump al Braziliei. Ronaldinho, în vârstă de 37 de ani, a jucat ultima dată la Fluminense, în 2015. El are în palmares nouă trofee obţinute la nivel de echipă de club şi trei cu naţionala Braziliei, între care şi Cupa Mondială din 2002, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.