Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un francez şi un actor mexican au fost răpiţi în Mexiv

pro-tran.com
mexic

Un francez, Frédéric Michel, şi un mexican au fost răpiţi în centrul Mexicului, într-un parc naţional, a declarat Ambasada Franţei de la Ciudad de Mixico pentru AFP potrivit news.ro

”Confirmăm faptele. Suntem în contact permanent cu autorităţile mexicane, mobilizate în vederea găsirii concetăţeanului nostru”, anunţă reprezentanţa diplomatică cu privire la această răpire, duminică, într-un parc naţional situat la poalele Vulcanului Nevado de Toluca, în statul Mexico, în apropiere de capitala ţării.

Francezul şi mexicanul se aflau într-o excursie în parcul naţional, în vehicule de teren, în momentul în care au fost interceptaţi de bărbaţi înarmaţi, potrivit cotidianelor Reforma şi El Universal.

Cei doi bărbaţi au fost luaţi cu forţa la bordul maşinilor lor. Cetăţeanul mexican este un actor, Alejandro Sandi, precizează ziarele şi ambasada într-un comunicat.

Autorităţile au instituit un dispozitiv în vederea unei controlări a zonei, care face parte din municipalitatea Zinacantepec, la cest de Ciudad de Mexico, într-o încercare de găsire a celor doi.

Din ianuarie în octombrie, 1.690 de persoane au fost răpite în Mexic, un număr în creştere cu 37,7% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit unor date de la Asociaţia mexicană Alto Al Secuestro - în medie cinci răpiri pe zi.

Potrivit asociaţiei, statul Mexico este al doilea stat mexican în ceea ce priveşte răpirile, după statul Veracruz, în est, afectat de violenţe ale cartelurilor drogurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.