Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un gălățean care racola fete pentru prostituție a fost reținut

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat din Galați, bănuit că în ultimii doi ani a racolat mai multe fete, unele minore, pe care le obliga să se prostitueze în apartamente închiriate în regim hotelier în toată țara, a fost reținut, după percheziții făcute de polițiști și procurorii DIICOT, potrivit Mediafax.

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Galați și procurorii DIICOT Galați au făcut patru percheziții într-un dosar penal în care, un bărbat din Galați este cercetat pentru trafic de minori și trafic de persoane.

Cercetările anchetatorilor arată că în perioada iunie 2018 - iunie 2020, bărbatul ar fi recrutat mai multe persoane, unele minore, prin inducerea în eroare, pe care le-a exploatat, obligându-le să practice prostituția.

ȘICANE Rareș Bogdan: 'Iese fum alb și sigur azi avem guvern' / Dan Barna: 'Eu am rumeguş în portbagaj, e ok'

„Victimele ar fi fost transportate și adăpostite în apartamente închiriate în regim hotelier, pe teritoriul României și, profitând de starea lor de vulnerabilitate, prin șantaj emoțional și constrângere fizică, bărbatul le-ar fi obligat la practicarea prostituției, profitând, în totalitate, de sumele de bani obținute de acestea”, spun anchetatorii.

În urma perchezițiilor care au avut loc în Galați și București au fost ridicate mai multe înscrisuri și suma de 2.100 de euro.

Bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, în cursul zilei de vineri și urmează să fie prezentat Tribunalului Galați, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.