Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un general ucrainean îi avertizează pe ruși: Mă adresez militarilor ruşi: Până nu este prea târziu, fugiți, întoarceți-vă la ale voastre 'Maruska'

amazonaws.com
ucraina razboi bombardament

Comandantul Corpului de Puşcaşi Marini al Forțelor Navale ale Ucrainei, general-locotenentul Iuri Sodol, i-a sfătuit pe ruși "să fugă din Ucraina înainte de a fi prea târziu", pentru a nu muri, în cel mai rău caz, iar în cel mai bun caz - pentru a nu deveni invalizi.

"Mă adresez militarilor ruşi: până nu este prea târziu, fugiți, întoarceți-vă la ale voastre 'Maruska' (Mariusia, nume feminin în Rusia - n.r.) sau predați-vă. Altfel, vă așteaptă soarta de a deveni îngrășământ pe pământ străin, vă aşteaptă sacul negru (sac din plastic pentru cadavre - n.r.) sau invaliditatea. Acesta este 'fericitul' vostru viitor. Spre deosebire de voi, noi știm pentru ce luptăm, suntem uniți, suntem un monolit", a afirmat Sodol. Potrivit generalului, ruşii adună forțe și acumulează rezerve, ceea ce înseamnă că, în curând, mii de ruși vor fi mobilizați cu forța. "Ei bine, teroriștii Kremlinului nu și-au abandonat planurile sângeroase, nu îşi numără victimele, fiindcă, pentru ei, oamenii sunt doar niște materiale consumabile" - a subliniat generalul ucrainean. Acesta a amintit, de asemenea, că scopul Ucrainei este eliberarea tuturor teritoriilor sale. „Vom face totul pentru ca steagul galben-albastru să fie arborat, din nou, în toate orașele din Donbas și din Crimeea”, a declarat Sodol. Amintim că, în ultimele 24 de ore, Forțele Armate ale Ucrainei au lichidat 920 de ocupanți ruşi și câteva zeci de echipamente militare ale Rusiei. Astfel, numărul invadatorilor ucişi pe front, de la începutul războiului, a ajuns la 128.420.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.