Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un gigant vrea să-şi 'DISTRUGĂ' concurenţa: Mutarea de proporţii, unică în sud-estul Europei

wesb.com
lovitura

Un gigant are planuri mari pentru a-şi 'distruge' concurenţa. Vrea să facă o mutare care să-i aducă prim planul pe piaţa din România. Retailerul suedez IKEA a anunțat că va începe, săptămâna viitoare, construcția la magazinul din Bulevardul Theodor Pallady, al doilea de pe piața din România, conform ProTV.

Citește și: SURSE - A început Operațiunea ELIMINAREA lui Carmen Dan din Guvern

Magazinul IKEA Pallady va avea o suprafață de 37.000 de metri pătrați și va fi cel mai mare din sud-estul Europei. Retailerul suedez va investi aproximativ 80 de milioane de euro în clădire, noul magazin urmând să fie deschis până la finalul anului 2018. Pentru cel de-al doilea magazin din Romania, IKEA va angaja aproximativ 300 de persoane, recrutarea angajaților fiind planificată să înceapă cu aproximativ un an înainte de deschidere.

Citește și: Kovesi a EXPLODAT în presa străină: critici VIOLENTE la adresa legilor justiției

Primul magazin IKEA din România, amplasat în Băneasa, a fost deschis în urmă cu 10 ani. Până în luna martie 2010 a fost operat în sistem de franciză locală, iar după aceea IKEA România a devenit parte a IKEA Group. Retailerul a anunțat că, în perioada 2020-2021, intenționează să deschidă magazine și în alte orașe mari din România, între care Timişoara, Braşov şi Cluj-Napoca. Anul trecut, magazinul IKEA din Romania a atins vânzari în valoare de 514.661.610 lei (fara TVA), în crestere cu 21,2% fata de anul financiar precedent, vânzari record pentru a doua oară de când a intrat pe piața locală, mai spune sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.