Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un grajd dezafectat, din Giurgiu, a ars marţi pe o suprafaţă de aproximativ 800 de metri pătraţi

incendiu

Un grajd dezafectat a ars marţi pe o suprafaţă de aproximativ 800 de metri pătraţi în localitatea Ogrezeni din judeţul Giurgiu, pentru stingerea incendiului acţionând 11 pompieri cu două autospeciale cu apă şi spumă din cadrul ISU Giurgiu, potrivit news.ro.

"În această după-amiază am fost solicitaţi prin 112 să intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un grajd de animale din localitatea Ogrezeni. La locul solicitării s-au deplasat 11 subofiţeri cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi un autocamion de la Detaşamentul de Pompieri Bolintin Deal. Incendiul se manifesta la nivelul acoperişului, iar în interiorul grajdului nu se aflau animale sau furaje, grajdul fiind dezafectat. În urma incendiului au ars stâlpii de susţinere, grinzile şi acoperişul grajdului pe o suprafaţă de aproximativ 800 de metri pătraţi", a declarat marţi, presei, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Monalisa Frâncu.

Citește și: Se solicită retragerea cetățeniei române deținute de premierul Republicii Moldova: Sunt inadmisibile și lipsite de respect

Ea spune că în urma cercetărilor efectuate la faţa locului a reieşit faptul că incendiul a izbucnit de la o ţigară aprinsă, motiv pentru care cercetările au fost preluate de poliţişti din cadrul IPJ Giurgiu pentru a stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs incendiul şi pentru a identifica autorul sau autorii, la faţa locului nefiind identificată vreo persoană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.